Geile foto van het hete Blosjes model: Romy Indy

Romy Indy

25 jaar 15 films biseksueel
Favoriet

De mooie jonge Romy Indy kwam op de set van Secret Circle in contact met Jennifer Steele en via haar bij Meiden van Holland. We wisten met Romy Indy direct dat er een geweldige topper zich had aangemeld. De goedlachse vrolijke exotische meid is altijd al ondeugend geweest, het spelen in sexfilms is haar op het lijf geschreven. In haar eerste sexfilm voor Meiden van Holland zien we meteen dat ze het erg naar haar zin heeft op de set. Zo vertelt ze dat ze graag vastgebonden wil worden, zo gezegd zo gedaan. En ze geniet met volle kreunende teugen.

Indy was bij Meiden van Holland al snel een van de populaire jonge modellen. Ze is mooi, intelligent en gedreven. Dat werd ook in het buitenland opgemerkt. Via onze producer Gekke Petertje wist ze een ingang te vinden om internationaal sexfilms te maken. Met succes, want ze heeft inmiddels al met meerdere (grote) internationale producers gewerkt en haar internationale carrière is in volle gang. Gelukkig is Romy Indy vaak in Nederland en is ze altijd in voor een geile sexfilm met Meiden van Holland en kun je haar geilste films hier zien.

De biseksuele jonge meid houdt van experimenteren op seksgebied. Ze ging een dagje seksen met Meesteres Noir om al haar lekkere plekjes te ontdekken, zelfs haar gevoelige kontje werd voorzichtig gestimuleerd. In haar volgende sexfilm squirt Romy Indy voor het eerst. Ze fluistert daarna zelfs dat ze de beste seks van haar leven heeft gehad. Wow! Dat horen we natuurlijk graag. We hopen nog veel films met haar te maken, want wat een geile mannen- en vrouwenverslindster is het.